Η ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ

 

 
ΤΣΙΛΩΝΗΣ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΙΣ
Ανακαινίσεις - Αναπαλαιώσεις - Ξυλουργικές εργασίες | Αχαρνές - Βόρεια Προάστια - Αττική
 

Η επιχείρηση ανακαινίσεων - αναπαλαιώσεων "Τσιλώνης Ανακαινίσεις" έχει την έδρα της στις Αχαρνές Αττικής προσφέροντας μια ευρεία γκάμα υπηρεσιών και κατασκευών. Με πολυετή εμπειρία και μια ομάδα από καταξιωμένους επαγγελματίες και τεχνίτες αναλαμβάνουμε την ολική ανακαίνιση κατοικιών, καταστημάτων και λοιπών επαγγελματικών χώρων, καθώς και ξυλουργικές εργασίες.

Διαθέτουμε άρτιο εξοπλισμό και την απαραίτητη τεχνογνωσία, ώστε με μια επίσκεψη στο χώρο σας να αξιολογήσουμε τις ανάγκες του και σε συνδυασμό με τις επιθυμίες σας, να σχεδιάσουμε για εσάς το ιδανικό αποτέλεσμα. Παραδίδουμε τους χώρους έτοιμους και καθαρούς από άποψη δόμησης, στους προκαθορισμένους χρόνους και στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς.

Ενδεικτικά, η επιχείρησή μας αναλαμβάνει οικοδομικές εργασίες και μερεμέτια, γυψοσανίδες, ελαιοχρωματισμούς, μονώσεις, ηλεκτρολογικές και υδραυλικές εργασίες, κατασκευή μπάνιου και κουζίνας, δάπεδα, πόρτες, ντουλάπες και παντός είδους ξυλουργικές εργασίες εσωτερικών και εξωτερικών χώρων.

 

 

Επικοινωνήστε μαζί μας
Είμαστε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε πληροφορία. 
Εξυπηρετούμε τα Βόρεια Προάστια και ολόκληρη την Αττική κατόπιν συνεννόησης.